είμαστε μαζί σας κάθε

Τρ
09.00 - 19.00
Τε
09.00 - 16.00
Πε
09.00 - 19.30
Πα
09.00 - 19.30
Σα
08.00 - 16.00

Για εορταστικό ωράριο, για να κλείσετε ραντεβού ή για οποιαδήποτε άλλη πληροφορία, επικοινωνήστε μαζί μας τηλεφωνικά στο 2610 22 3000 ή συμπληρώνοντας τη φόρμα επικοινωνίας

CREATE ACCOUNT

FORGOT YOUR DETAILS?

Γάμος: τάσεις και στυλ από το Thomas Hairdressing Room

Το Thomas Hairdressing Room παρουσιάζει και προτείνει τις νέες, απόλυτες τάσεις της μόδας και είναι έτοιμο να σας προσφέρει την κομμωτική αλλαγή που θα αναδείξει την προσωπικότητα σας.

 

Το νυφικό χτένισμα ως γνωστόν αποτελεί ένα απ' τα δυνατά σημεία αναφοράς μιας νύφης, μαζί με το νυφικό φόρεμα. Ο σωστός συνδυασμός αυτών των δύο θα φέρει το επιθυμητό αποτέλεσμα. Εφόσον κάνετε την επιλογή του νυφικού φορέματος βρίσκεστε στην αναζήτηση του χτενίσματος. Εδώ προσέξετε λίγο παραπάνω.

 

Αν επιλέξετε ένα νυφικό φόρεμα με δαντέλες, διαφάνειες ρομαντικού στυλ, τότε θα πρέπει να επιλέξετε χαλαρούς κυματισμούς, ανάλαφρα, ανεπιτήδευτα δεσίματα, στα μισά μαλλιά ή ανάλαφρες πλεξίδες, έχοντας φυσική κίνηση. Προαιρετικά, στολίζετε με μικρά άνθη ή στεφανάκια λουλουδιών.

 

Εάν το νυφικό σας φόρεμα είναι σε ίσια γραμμή, αρκετά λιτό ή αρχαιοελληνικού στυλ, οι επιλογές σας ποικίλουν. Μπορείτε να πιάσετε ένα χαμηλό sinion στον αυχένα, με γυαλισμένα, καθαρά σχήματα που παραπέμπουν σε ένα πιο επίσημο στυλ. Βέβαια η ιδέα για πιο ψηλά δεσίματα εδώ ταιριάζει επίσης πολύ κάνοντας την εικόνα σας πιο εντυπωσιακή. Μπορείτε επίσης να εμπλουτίσετε κάνοντας πλεξίδες ή ακόμα και ένα πιο εκκεντρικό χτένισμα καθώς οι ίσιες, λιτές γραμμές του νυφικού σας, το επιτρέπουν.

 

Εάν το νυφικό σας φόρεμα είναι σε άλφα γραμμή ή πομπώδες (πριγκηπικού στυλ) θα επιλέξετε πιο λιτά και απλά χτενίσματα, όπως ελεύθερα μαλλιά, ίσια ή με χαλαρούς κυματισμούς. Διαφορετικά επιλέγετε αλογοουρές, είτε ψηλές, είτε χαμηλές, σε ίσια ή κυματιστή βάση ή ακόμα και ένα λιτό sinion στον αυχένα. Οι γραμμές αυτών των νυφικών φορεμάτων είναι τόσο εντυπωσιακές που τα μαλλιά σας πρέπει να έχουν συνοδευτική παρουσία.

THOMAS
STYLE

ΕΜΠΝΕΥΣΗ

φυσικής κίνησης και στυλ

ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ

μοναδικής προσωπικότητας

ΝΕΕΣ ΤΑΣΕΙΣ

της σαιζόν που ακολουθεί
TOP