είμαστε μαζί σας κάθε

Τρ
09.00 - 19.00
Τε
09.00 - 17.00
Πε
09.00 - 19.30
Πα
09.00 - 19.30
Σα
08.00 - 16.00

Για εορταστικό ωράριο, για να κλείσετε ραντεβού ή για οποιαδήποτε άλλη πληροφορία, επικοινωνήστε μαζί μας τηλεφωνικά στο 2610 22 3000 ή συμπληρώνοντας τη φόρμα επικοινωνίας

CREATE ACCOUNT

FORGOT YOUR DETAILS?

Σε πολύ ωραία ατμόσφαιρα και με τεράστιο ενδιαφέρον το event της Νioxin στο Thomas Hairdressing Room

Κυριακή,  03  Απριλίου  2016,  15:33:21

Μια πολύ όμορφη εκδήλωση της Nioxin πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Παρασκευής 1 Απριλίου στο κομμωτήριο Thomas Hairdressing Room στην καρδιά της Πάτρας.

Αρκετός κόσμος, άνδρες και γυναίκες έδωσαν το «παρών» στο event που πραγματοποιήθηκε στον πεζόδρομο της Παντανάσσης και στο οποίο πρωταγωνιστικό ρόλο είχε το νέο προϊόν "Νioxin Night Density Rescue" που αποτελεί την πρώτη θεραπεία νύχτας του Nioxin κατά της τριχόπτωσης!

Οι οικοδεσπότες υποδέχθηκαν τους φιλοξενούμενους με δωρεάν διάγνωση της υγείας του δέρματος της κεφαλής με τη χρήση του Nioscope.

Φυσικά υπήρχαν κεράσματα για όλους ενώ οι ειδικοί της wella profesionals έφτασαν στην Πάτρα για να απαντήσουν στις απορίες μας σχετικά με το Nioxin και την αποτελεσματικότητα του.

Το ενδιαφέρον ήταν απροσδόκητα μεγάλο και αυτό γιατί τα τελευταία χρόνια το 50% των ανδρών και των γυναικών που επισκέπτονται το κομμωτήριο αντιμετωπίζουν κάποιο τύπο αραίωσης μαλλιών.

Ήταν μια από τις συζητήσεις που μονοπώλησαν την βραδιά. Η εμπειρία των καταναλωτών που δοκίμασαν την θεραπεία Nioxin ήταν μοναδική και πολλοί πείσθηκαν πως το «καληνύχτα στην τριχόπτωση» δεν είναι απλά ένα έξυπνο μότο αλλά η πραγματικότητα μετά την εφαρμογή των προϊόντων Nioxin που έχουν κατακλύσει τα κομμωτήρια.

Στην Πάτρα θα τα βρείτε στο Thomas Hairdressing Room (Παντανάσσης 44) και σε όλα τα συνεργαζόμενα κομμωτήρια Wella Professionals!

Πηγή: patrasevents.gr

Δείτε περισσότερες φωτογραφίες!!!

Δείτε φωτογραφίες από το event:


Ετικέτες  

TOP